BØRNEHAVEN

Vi har i dagplejen i Jebjerg et godt samarbejde med børnehaven. Der er vi på besøg ca. en gang om måneden.
Der er nogle som sammen med de store børn på 2 år, går ind og hilser på inde i børnehaven. På den måde får vi hilst på de børn, vi har sagt farvel til i dagplejen. Samtidig bliver de nye små fortrolig med den meget store verden det er at starte i børnehaven.
Er det godt vejr spiser vi enten hjemmefra eller tager formiddagsmad med i børnehaven og så er vi ude på den store legeplads.

MOBILLEN

Mobillen er en lille bogbus, kun for os i den kommunale dagpleje og børnehaver. Den kommer til os, fire til fem gange om året. Den holder for vores vedkommende på vejen ned til festpladsen.

Der kan vi lån billedbøger, Cd'er, puslespil og andre spændende materialer til børn i vores aldersgruppe.

I legestuen, i børnehaven og ved mobillen lære vi de andre børn og voksne at kende, men mange af børnene og dagplejerne kender allerede hinanden fra deres besøg hos gæsteplejen, eller vi har haft besøg af nogle af børnene, som har været i gæstepleje hos os.

LEGESTUEN
Hvis vi har mulighed for det, går vi i legestue en gang hver 14. dag. Der mødes vi med de andre dagplejer og deres børn, vi har pt. et lokale på skolen vi må bruge. Vi har valgt at dele os, så vi ikke er der alle dagplejer på en gang, men det skifter, hvem vi går sammen med.
Så alle børn og voksne har mulighed for at lærer hinanden at kende.

HALLEN
En gang om ugen i vinter halvåret går vi i hallen. Der mødes vi med alle de andre børn og dagplejer og der er masser af plads til at løbe, lege, synge, hoppe og kravle.
Vi er i hallen tirsdag formiddag.
Fra uge 43 til påske.

UDELIV
Vi har også mulighed for at bruge den store legeplads i byparken. Her vil man kunne se os hver torsdag formiddag i sommer halv året. Ved søen - giver vi fiskene og ænderne mad.
Ved plejehjemmet er der et indhegnet område med sandkasse og andre lege ting, som vi dagplejer er meget velkommen til at bruge.
Når vi bevæger os ud i naturen tager vi ofte formiddagsmad med. Vi har også to cykler som vi meget gerne bruger så vi kan komme længer omkring.

                                                       

 

Publiceret 30-01-2018